Kazánok

Gázkazán, Kondenzációs gázkazán, Elektromos kazán, Fűtési modulok.

BAXI, BOSCH, ARISTON, SAUNIER DUVAL, VAILLANT termékek. Fűtési modulok, bekötő és összekötő szettek, szerelvények tartozékok.

 • Kondenzációs gázkazánok
 • Hagyományos gázkazánok
 • Elektromos kazánok
 • Fűtési modulok
 • Bekötő és összekötő...
 • Szerelvények, tartozékok
 • MIKA 6EU MINIKAZÁN

   A radiátorokkal szerelt központi fűtésű rendszer egyenletes meleget biztosít minden helyiségben - a meglévő fűtésrendszerhez képest - akár 30 %-os energia megtakarítás mellett.
  - A rendszer nagy előnye, hogy nem igényel kéménykiépítést, így jóval költségtakarékosabban oldható meg a fűtéskorszerűsítés, mint a „hagyományos" kéményes fűtőkészülékek esetében.
  - Készülékünkkel a fürdőszoba fűtése is megoldható radiátorral vagy fűthető törülköző tartóval. (A régi egyedi fűtési rendszerben ezt a funkciót fali fűtő látta el, mely a helyiségből használta az oxigént és az égéstermék is ide távozott. A készülék nem volt szabályozható, a megfelelő hőmérséklet eléréséhez időben be kellett gyújtani.)
  - Beépítve tartalmazza az összes szerelvényt: gázszelep, elektronikus szabályozás digitális kijelzővel, szivattyú, biztonsági berendezések, 2 literes Aquasystem tágulási tartály
  - 3,5 - 6,0 kW között szabályozható, az egyéni igényeknek megfelelően, láng modulációs funkcióval rendelkezik
  - Kis helyet foglal el, hatásfoka 90 % feletti (kimenő füstgáz hőmérséklete 150-160 oC, ellentétben a konvektorok 240-270C-val szemben.
  - A FÜSTGÁZ A CSŐRENDSZEREN KERESZTÜL TÁVOZIK VENTILLÁTOROS RÁSEGÍTÉSSEL, ÍGY NEM KELL TARTANI FÜSTGÁZ VISSZAÁRAMLÁSTÓL ILLETVE NEM SZÜKSÉGES KÉMÉNYSEPRŐI ENGEDÉLY SEM!
  - Készülékeink hátsó fűtővíz és gáz kivezetéssel kerülnek kialakításra, így könnyen szerelhetőek alacsony szerelési magasság esetén is.
  - A MIKA-6EU Turbós változata felszerelhető bármely falfelületre, ahol biztosíthatóak a gázszolgáltató által előírtak!
  A falba készítendő Ø 65 mm-es furat nem igényel terheletlen falat és építési engedélyt emellett nem szükséges ablak alá szerelni sem!
  - Nem tartalmaz fűtőtestet, hő leadása max. 0,5 kW, így mellé is szükséges radiátor felszerelése, ugyanúgy mint a többi fűteni kívánt helyiségbe. Így egy jóval modernebb és gazdaságosabb központi fűtésrendszer alakítható ki.
  - Az alacsony felületi hőmérséklet miatt nem kell számolni az égett por kellemetlen hatásával sem.
  - Új kiépítés esetén nem szükséges az ablak alá szerelni a készüléket (MIKA-6EU - Turbós változat)
  - A készülék magas hatásfoka miatt (93 / 95 %) kisebb gőz kiáramlás tapasztalható a füstcsőből (hidegebb időszakok esetén), amely normális jelenség.

Mutat 1 - 12 / 12