Termékek listája márka szerint Fernox

Fernox

Az 1964-ben Nagy-Britanniában alapított Fernox vízkezeléshez használatos vegyszerekkel, központi fűtési rendszerekbe építhető szűrőket, vízvezetékszereléshez használatos termékeket, valamint diagnosztikai eljárásokat gyárt és forgalmaz... 

Az 1964-ben Nagy-Britanniában alapított Fernox vízkezeléshez használatos vegyszerekkel, központi fűtési rendszerekbe építhető szűrőket, vízvezetékszereléshez használatos termékeket, valamint diagnosztikai eljárásokat gyárt és forgalmaz... A cég mind a háztartások, mind a nagyobb létesítmények számára úttörő, energiahatékonyságot elősegítő termékeket fejleszt ki folyamatosan, mind a hagyományos, mind a megújuló technológiák terén. A vállalat elkötelezett a Kutatás-Fejlesztés iránt, és jelentős méretű házon belüli kutatócsapatot tart fenn az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Indiában.
A cég székhelye az Egyesült királyságbeli Woking, és irodákat tart fenn Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Belgiumban, Hollandiában, Magyarországban, a Kínai Népköztársaságban és az Egyesült Államokban, termelését pedig Európa-szerte elhelyezkedő termelőegységek végzik. A cég Kelet-Európában, illetve Ázsiában tervez tovább terjeszkedni.
2015 Decemberében a Platform Specialty Products (PSP), egy változatos, technológiaigényes termékeket előállító és technológiai szolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoport felvásárolta a Fernoxot. A PSP tagjaként a MacDermid Performance Solutions Group leányvállalataként működik.

22 termék található.

1-12 / 22 elem mutatása

FERNOX DS-3 vízkő eltávolító sav...

Ár 7 154 Ft

Erőteljes vízkőoldó sav, amely visszaadja minden vízmelegítő hatékonyságát. Akár a saját súlya 50%-ának megfelelő mennyiségű vízkövet felold. Színváltozás jelzi a kimerülését. Korróziógátló hatású.

FERNOX AF-10 Biocide fertőtlenítő...

Ár 8 469 Ft

Házi fűtő és hűtőberendezések bakteriális szennyződésének megelőzésére alkalmazható. Megakadályozza a zselészerű lerakódások kialakulását a táp- és tágulási tartályokban. Kompatibilis a Fernox F1 Protectorral

FERNOX Cleaner F5 Express tisztító...

Ár 8 858 Ft

Eltávolítja az iszapot és a vízkövet, helyreállítja a rendszerek fűtési hatékonyságát. Eltávolítja a forrasztási maradékokat és egyéb törmeléket. Egy átlagos fűtési rendszerhez elég (100 liter, vagy 10 radiátorig).