VARA-FÉG MZV18S átfolyós vízmelegítő, gázüzemű, zárt égésterű, MERTIC armatúrás

VARA-FÉG MZV18S átfolyós vízmelegítő, gázüzemű, zárt égésterű, MERTIC armatúrás

Cikkszám: NOV_MZV18S

78 177 Ft

(78 177 Ft db (Bruttó))

Adóval együtt

A használati melegvíz előállításának egyik közkedvelt módja a víz átfolyó rendszerű felmelegítése. Evízmelegítők előnyei közül a legfontosabbak: Tekintettel arra, hogy a víz felmelegítése a használatakor történik,...

A feltüntetett árak bruttó értékben értendőek!

Mennyiség
Nincs raktáron

A használati melegvíz előállításának egyik közkedvelt módja a víz átfolyó rendszerű felmelegítése.
Evízmelegítők előnyei közül a legfontosabbak:
Tekintettel arra, hogy a víz felmelegítése a használatakor történik, nincs tárolási hőveszteség.
Bármikor az éppen igényelt hőfokú vizet állíthatjuk elő. Nem szükséges előállítani a várható legmelegebbet, amit azután az igénynek megfelelően hideg vízzel le kellene hűtenünk.
A készülék kis terjedelme lehetővé teszi, hogy a vízmelegítőt a kifolyó csap közelébe szereljük fel, hogy a melegvizet szállító csőszakasz minél rövidebb, az ebből adódó hőveszteség minél kisebb legyen.
A VARA-FéG Kft. átfolyó rendszerű vízmelegítői alkalmasak nemcsak a fürdőkád, mosdó, mosogató, hanem közvetlenül a zuhanyzó ellátására is. Ezekben, a gyártmányokban ugyanis olyan szabályozó van beépítve, amely a hálózatvíz nyomás ingadozásaitól függetlenül, állandó értéken tartja a víz nyomását és egy differenciál nyomáskülönbség érzékelő hatására beavatkozik az égés intenzitásába, ha a hálózati víznyomás zuhanyzás közben megváltozna. Terhelésnek ill. a kifolyó vízmennyiségnek megfelelően szabályozza a láng magasságát (láng-modulációs), vagy egyszerűbben fogalmazva a szükséges gázmennyiség automatikusan illeszkedik a melegvíz igényelt mennyiségéhez.

Cikkszám NOV_MZV18S
Gyártmány Fég
Tömeg 27 kg
Funkció átfolyós vízmelegítő
Elhelyezés fali
Elrendezés függőleges
Ventilátoros füstelvezetésű nem
Lángőrzés őrlángos
Névleges teljesítmény 17,5 kW
Csatlakozás 1/2"
NOV_MZV18S

Megadott referenciák