SAGITTARIUS ZORA ZR 3110 kádtöltő csaptelep

SAGITTARIUS ZORA ZR 3110 kádtöltő csaptelep

Referencia: ZR 3110

18 654 Ft
Adóval együtt

kádtöltő csaptelep, csőtávolság 150mm, tartozékok nélkül, ZORA

Mennyiség
Rendelhető

SAGITTARIUS ZORA ZR 3110

A Sagittarius Zora ZR 3110 egy kiváló minőségű fürdőszobai csaptelep, amely stílusos designnal és kifinomult funkcionalitással rendelkezik. Ez a csaptelep magas minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot.

A Zora ZR 3110 csaptelep modern és letisztult megjelenéssel rendelkezik, amely elegánsan illeszkedik a fürdőszobai enteriőrbe. Az ergonomikus fogantyúk könnyű kezelést tesznek lehetővé, és pontosan szabályozhatóvá teszik a vízhőmérsékletet és a vízáramlást.

Ez a csaptelep egyedülálló technológiai fejlesztésekkel van ellátva, például a cseppmentes funkcióval, amely megakadályozza a felesleges vízpazarlást és hosszabb élettartamot biztosít a csaptelepnek. Emellett a karcálló és könnyen tisztítható felület egyszerű karbantartást tesz lehetővé.

A Sagittarius Zora ZR 3110 csaptelep könnyen telepíthető és kompatibilis a legtöbb fürdőszobai rendszerrel. A precíz kidolgozás és a minőségi alkatrészek garantálják a megbízható működést és a kifogástalan teljesítményt.

Tegye elegánssá és funkcionálissá fürdőszobáját a Sagittarius Zora ZR 3110 csapteleppel, amely a kiváló minőségű anyagokkal és a modern designnal tökéletes választás a stílusos fürdőszobákhoz.

ZR 3110

Megadott referenciák