UNITHERM THERMI 21 szilárd tüzelésű lemezkazán, 2 ajtós, huzatszabályzóval, 21kW|Ferrum Szerelvény Kft.

UNITHERM THERMI 21 szilárd tüzelésű lemezkazán, 2 ajtós, huzatszabályzóval, 21kW

Referencia: UTH_THERMI-21

0 Ft
Adóval együtt

Az Unitherm vegyestüzelésű lemezkazánok alkalmasak családi házak, lakások, fólia, üvegházak, vagy bármilyen kisebb létesítmény melegvizes központi fűtésére, gravitációs, vagy szivattyús rendszerben. A kazán külső része hőszigetelt festett külső burkolattal rendelkezik, míg a...

Mennyiség
A termék jelenleg nem elérhető !

UNITHERM THERMI 21 szilárd tüzelésű lemezkazán, 2 ajtós, huzatszabályzóval, 21kW

Az Unitherm vegyestüzelésű lemezkazánok alkalmasak családi házak, lakások, fólia, üvegházak, vagy bármilyen kisebb létesítmény melegvizes központi fűtésére, gravitációs, vagy szivattyús rendszerben. A kazán külső része hőszigetelt festett külső burkolattal rendelkezik, míg a kazántest belső köpenye 5 mm vastag acéllemezből készül. 
A nagyméretű tüzelőajtónak köszönhetően könnyebbé válik a tüzelő-anyag betöltés és a belső tisztítás, továbbá nagyobb mennyiségű tüzelőanyag betöltésére van lehetőség, amely ritkább utántöltést igényel. A felhasználható tüzelőanyag lehet hasábfa, vagy közepes és alacsony fűtőértékű szén. A készülékek automata huzatszabályozóval is üzemeltethetők. A kazánvíz hőmérsékletének mérésére egy csonk került kialakításra.
 A felhasználható tüzelőanyag lehet hasábfa, vagy közepes és alacsony fűtőértékű szén.
 Az UNITHERM kazán különlegessége, hogy biztonsági víztérrel rendelkezik. A kazán biztonsági víztere hálózati hideg vízzel hűthető, ha a kazán vízhőmérséklete a megengedettnél magasabbra hőfokra emelkedik (95-97°C).

UTH_THERMI-21

Adatlap

Súly
152 Kg
Cikkszám
UTH_THERMI-21
Gyártó
EURO-UNIOR

Megadott referenciák